Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 55 | Str. 1 / 3


Uni / Názov projektu Kvalita
Alternatívne spôsoby výživy
85,0 %
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín
68,4 %
Čaj - seminárna práca
67,1 %
Čínska kuchyňa
71,5 %
Čínska kuchyňa
57,6 %
Diferencované a diétne stravovanie
53,9 %
Gastronómia
66,5 %
Gastronómia - DFD a Remo mäso
54,5 %
Gastronomické pravidlá
64,9 %
Geometrické vlastnosti potravín
60,7 %
História barov, typy barov, sortiment, pomôcky
81,9 %
Hmotnostné vlastnosti potravín
63,4 %
Hodnotenie potravín - Víno
95,7 %
Hotelierstvo - prednášky
87,8 %
Kofolové nápoje
47,3 %
Konkurenčné analýzy a stratégie pivovarníckych spoločností
83,7 %
Kultúra stravovania ako forma populárnej kultúry
75,3 %
Malokarpatská vínna cesta
55,7 %
Mechanické vlastnosti potravín
58,5 %
Mikrovlnné rúry, príprava pokrmov na rošte, paternoster
84,3 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: