Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 55 | Str. 1 / 3


Uni / Názov projektu Kvalita
Zrenie mäsa
76,6 %
Zloženie potravy a poruchy stravovania
62,0 %
Zemiakové recepty
75,5 %
Zelenina SOČ
44,8 %
Zásady správnej výživy
65,6 %
Výroba sterilizovaných jedlých húb v slanom náleve (HACCP)
55,4 %
Výroba cukru
61,6 %
Výroba a hodnotenie medoviny
71,9 %
Vypracované otázky na výučný list Hotelovej akadémie 1 - 125
92,3 %
Výpočet výživovej hodnoty v 1 porcii menu
74,8 %
Voda v potravinách
59,3 %
Víno ako súčasť našej spoločnosti
85,9 %
Víno
63,2 %
Úprava potravín a stravovania - vypracované otázky na písomku
87,2 %
Tradičné ľudové jedlá na Orave
60,7 %
Tokajské víno - seminárna práca z Gastronómie
91,2 %
Tokajské víno
56,6 %
Tepelné vlastnosti potravín
62,9 %
Technológia prípravy pokrmov
65,1 %
Špeciality ukrajinskej kuchyne
73,8 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: