Projektov 55 | Str. 1 / 3
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Zrenie mäsa |
76,6 % |
Zloženie potravy a poruchy stravovania |
62,0 % |
Zemiakové recepty |
75,5 % |
Zelenina SOČ |
44,8 % |
Zásady správnej výživy |
65,6 % |
Výroba sterilizovaných jedlých húb v slanom náleve (HACCP) |
55,4 % |
Výroba cukru |
61,6 % |
Výroba a hodnotenie medoviny |
71,9 % |
Vypracované otázky na výučný list Hotelovej akadémie 1 - 125 |
92,3 % |
Výpočet výživovej hodnoty v 1 porcii menu |
74,8 % |
Voda v potravinách |
59,3 % |
Víno ako súčasť našej spoločnosti |
85,9 % |
Víno |
63,2 % |
Úprava potravín a stravovania - vypracované otázky na písomku |
87,2 % |
Tradičné ľudové jedlá na Orave |
60,7 % |
Tokajské víno - seminárna práca z Gastronómie |
91,2 % |
Tokajské víno |
56,6 % |
Tepelné vlastnosti potravín |
62,9 % |
Technológia prípravy pokrmov |
65,1 % |
Špeciality ukrajinskej kuchyne |
73,8 % |