Projektov 55 | Str. 2 / 3
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Hmotnostné vlastnosti potravín |
63,4 % |
Gastronomické pravidlá |
64,9 % |
Technológia prípravy pokrmov |
65,1 % |
Zásady správnej výživy |
65,6 % |
Gastronómia |
66,5 % |
Ovocie a zeleniny |
66,8 % |
Čaj - seminárna práca |
67,1 % |
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín |
68,4 % |
Racionálna výživa - referát |
69,3 % |
Návod na prípravu rôznych druhov kávy |
70,5 % |
Náuka o potravinách |
71,1 % |
Čínska kuchyňa |
71,5 % |
Výroba a hodnotenie medoviny |
71,9 % |
Špeciality ukrajinskej kuchyne |
73,8 % |
Výpočet výživovej hodnoty v 1 porcii menu |
74,8 % |
Kultúra stravovania ako forma populárnej kultúry |
75,3 % |
Zemiakové recepty |
75,5 % |
Zrenie mäsa |
76,6 % |
Recepty s kuracím mäsom |
77,4 % |
Poznámky na tému Someliérstvo |
78,7 % |