Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 55 | Str. 2 / 3


Uni / Názov projektu Kvalita
Hmotnostné vlastnosti potravín
63,4 %
Gastronomické pravidlá
64,9 %
Technológia prípravy pokrmov
65,1 %
Zásady správnej výživy
65,6 %
Gastronómia
66,5 %
Ovocie a zeleniny
66,8 %
Čaj - seminárna práca
67,1 %
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín
68,4 %
Racionálna výživa - referát
69,3 %
Návod na prípravu rôznych druhov kávy
70,5 %
Náuka o potravinách
71,1 %
Čínska kuchyňa
71,5 %
Výroba a hodnotenie medoviny
71,9 %
Špeciality ukrajinskej kuchyne
73,8 %
Výpočet výživovej hodnoty v 1 porcii menu
74,8 %
Kultúra stravovania ako forma populárnej kultúry
75,3 %
Zemiakové recepty
75,5 %
Zrenie mäsa
76,6 %
Recepty s kuracím mäsom
77,4 %
Poznámky na tému Someliérstvo
78,7 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: