Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 55 | Str. 3 / 3


Uni / Názov projektu Kvalita
Recepty na zákusky
79,7 %
História barov, typy barov, sortiment, pomôcky
81,9 %
Konkurenčné analýzy a stratégie pivovarníckych spoločností
83,7 %
Nealkoholické nápoje
84,1 %
Mikrovlnné rúry, príprava pokrmov na rošte, paternoster
84,3 %
Alternatívne spôsoby výživy
85,0 %
Víno ako súčasť našej spoločnosti
85,9 %
Úprava potravín a stravovania - vypracované otázky na písomku
87,2 %
Hotelierstvo - prednášky
87,8 %
Poznámky z predmetu Hygiena a technológia mäsa
87,8 %
Organizačné zabezpečenie slávnostnej hostiny pri príležitosti oslavy narodenín
89,6 %
Moderné trendy v Gastronómii
90,3 %
Tokajské víno - seminárna práca z Gastronómie
91,2 %
Vypracované otázky na výučný list Hotelovej akadémie 1 - 125
92,3 %
Hodnotenie potravín - Víno
95,7 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: