Registrácia | Prihlásiť

Prezentácia: Moderné trendy v Gastronómii

Zobraziť detaily | Obľúbený
Náhľady Náhľady
•„Farm to table“ alebo „locavores“ ako trend sa dá nazvať aj spôsob akým sa dostalo jedlo na váš stôl. Dnes si radšej vyberáme potraviny ktoré vieme odkiaľ sú od tzv. drobnostatkárov

•Taktiež reštaurácie nemusia plytvať jedlom a potravinami a objednávajú suroviny presne koľko im treba a každodenne čerstvé alebo dokonca spracúvajú zvieratá aj samy.

• Takto to ocenia aj hostia v reštauráciách,ktorí ocenia radšej jedlá ktoré sú bez chémii a iných úprav.

Pozornosť sa dostáva aj iným plemenám napr. Mangalica ktorá obsahuje menej tuku a má až o 50% menšiu schopnosť priberania.. alebo jedenie hmyzu keďže obsahuje mnoho proteínu.
...
Hodnotenie (0x):