Registrácia | Prihlásiť

Ekonomický plán: Slovenská reštaurácia ZBOJNÍK - marketingový plán

Skryť detaily | Obľúbený
Náhľady Náhľady
Pohostinské zariadenie sa bude nachádzať v priestoroch obytného domu v Trenčíne na Mierovom námestí s kapacitou 60 miest pri stole. Priestor bude rozdelený na zónu pre fajčiarov a zónu pre nefajčiarov, pretože chcem dosiahnuť spokojnosť zákazníka aj po tejto stránke. Budem podnikať na základe Živnostenského listu ako fyzická osoba. Zákazníci si budú môcť vybrať zo širokého sortimentu jedál a nápojov. Z názvu zariadenia je zrejmé, že daný sortiment jedál a nápojov bude úzko špecializovaný na slovenskú kuchyňu.

Okruh zákazníkov, resp. trhový segment, na ktorý som sa zameral je stredná a staršia ekonomicky činná generácia z Tuzemska a predovšetkým zo zahraničia. Zrealizovanie môjho podnikateľského zámeru zabezpečím financovaním z úverových i vlastných prostriedkov.
Hodnotenie (0x):