Výsledky vyhľadávania pre: gastro
Projektov 33 | Str. 1 / 2
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Zdravotné riziká v gastronómií, dary mora v gastronómií |
92,3 % |
Tokajské víno - seminárna práca z Gastronómie |
91,2 % |
Konkurenčné analýzy a stratégie (gastro odvetvie) |
91,1 % |
Moderné trendy v Gastronómii |
90,3 % |
Organizačné zabezpečenie slávnostnej hostiny pri príležitosti oslavy narodenín |
89,6 % |
Základné pravidlá stolovania v gastronómii |
85,7 % |
Smernica pre zabezpečenie BOZP v gastronomickom zariadení |
85,3 % |
Historické pramene gastronómie - vývoj kuchárskeho umenia |
85,2 % |
Podnikateľský plán fiktívnej reštaurácie s ubytovaním - Stone |
84,6 % |
Mikrovlnné rúry, príprava pokrmov na rošte, paternoster |
84,3 % |
Nemathelminthes (okrúhlovce) |
84,0 % |
Podnikateľský plán - cukráreň AnnaBell |
83,5 % |
Die Schweiz - Švajčiarsko - charakteristika krajiny |
82,8 % |
Koronavírusové choroby |
82,4 % |
Mäkkýše |
78,1 % |
Mäkkýše |
76,5 % |
Fínska gastronómia |
75,7 % |
Cestovný ruch na Slovensku |
75,2 % |
Výpočet výživovej hodnoty v 1 porcii menu |
74,8 % |
Prevádzkovanie gastronomického zariadenia |
73,5 % |