Projektov 108 | Str. 1 / 6
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Význam maku siateho vo výžive a potravinárstve |
99,4 % |
Čistota detských pieskovísk |
96,5 % |
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo |
95,0 % |
Humorálna a bunkami sprostredkovaná imunita |
94,3 % |
Meranie medze pevnosti stebla v strihu (návod + vypracovaná úloha) |
93,8 % |
Potravinové alergie - Epidemiológia a alergie z potravín - semestrálna práca |
93,4 % |
Hodnotenie mäsa sladkovodných rýb |
92,4 % |
Štúdium producentov aflatoxínov a kyseliny cyklopiazonovej |
92,3 % |
Hodnotenie poľnohospodárskych produktov - rastlinná časť |
92,3 % |
Hodnotenie a spracovanie poľnohospodárskych produktov - živočíšna časť |
92,3 % |
Primárne procesy tvorby biomasy v podmienkach klimatickej zmeny |
91,4 % |
Vypracované otázky z Anorganickej chémie |
90,8 % |
GMO - Genetocky modifikované potraviny |
90,7 % |
Fyziológia rastlín - Ako sa rastliny prispôsobujú k extrémnym teplotám |
90,6 % |
Ako sa rastliny prispôsobujú k extrémnym teplotám |
90,6 % |
Výroba tokajského, ľadového a slamového vína |
90,6 % |
Zmeny efektívnosti využitia vody rastlinami v podmienkach klimatickej zmeny |
90,5 % |
Analytická chémia - otázky ku skúške |
90,2 % |
Protokol č.2 na predmet Hygiena potravín |
89,8 % |
Protokoly z biofyzikálnej chémie |
89,5 % |