Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 108 | Str. 1 / 6


Uni / Názov projektu Kvalita
Význam maku siateho vo výžive a potravinárstve
99,4 %
Čistota detských pieskovísk
96,5 %
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo
95,0 %
Humorálna a bunkami sprostredkovaná imunita
94,3 %
Meranie medze pevnosti stebla v strihu (návod + vypracovaná úloha)
93,8 %
Potravinové alergie - Epidemiológia a alergie z potravín - semestrálna práca
93,4 %
Hodnotenie mäsa sladkovodných rýb
92,4 %
Štúdium producentov aflatoxínov a kyseliny cyklopiazonovej
92,3 %
Hodnotenie poľnohospodárskych produktov - rastlinná časť
92,3 %
Hodnotenie a spracovanie poľnohospodárskych produktov - živočíšna časť
92,3 %
Primárne procesy tvorby biomasy v podmienkach klimatickej zmeny
91,4 %
Vypracované otázky z Anorganickej chémie
90,8 %
GMO - Genetocky modifikované potraviny
90,7 %
Fyziológia rastlín - Ako sa rastliny prispôsobujú k extrémnym teplotám
90,6 %
Ako sa rastliny prispôsobujú k extrémnym teplotám
90,6 %
Výroba tokajského, ľadového a slamového vína
90,6 %
Zmeny efektívnosti využitia vody rastlinami v podmienkach klimatickej zmeny
90,5 %
Analytická chémia - otázky ku skúške
90,2 %
Protokol č.2 na predmet Hygiena potravín
89,8 %
Protokoly z biofyzikálnej chémie
89,5 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: