Výsledky vyhľadávania pre: NOR
Projektov 680 | Str. 10 / 34
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Podnikateľský plán - Pizzeria Centrum, s.r.o. |
86,8 % |
Organizačná štruktúra, zásady jej vytvárania, prístupy k deleniu organizačných štruktúr na typy a vývojové tendencie organizačných štruktúr. |
86,7 % |
Chémia I - Skriptá, cvičenia |
86,6 % |
Delikvencia a agresia mládeže |
86,6 % |
Norimberský proces |
86,6 % |
Základy práva |
86,6 % |
Anorganická chémia - vypracovaný test - A skupina |
86,6 % |
Harmonizácia zdanenia v EÚ |
86,5 % |
Medzinárodné právo súkromné (vypracované tematické okruhy ku skúške) |
86,4 % |
Základy práva - vypracované otázky |
86,3 % |
Nórsko - svetové zdroje drevnej suroviny |
86,3 % |
Teória práva 2 - vypracované otázky |
86,2 % |
Vypracované otázky na Základy práva vo forme ťaháka |
86,2 % |
Poruchy príjmu potravy - Anorexia a bulímia |
86,2 % |
Základy práva - 30 otázok a odpovedí + doplňujúci materiál (vydanie rozhodnutia, delenie rozhodnutí, právne udalosti, ...) |
86,1 % |
Dažďové pralesy - humánna ekológia |
86,0 % |
Spracovanie návrhu využitia preklápacích obvodov pri ochrane objektu |
85,8 % |
História pracovného práva |
85,8 % |
Prevodník z kódu 5311 do BCD kódu |
85,8 % |
Produkt a kvalita |
85,8 % |