Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 299 | Str. 10 / 15


Uni / Názov projektu Kvalita
Diagnostika, terapia a prevencia chorôb prežúvavcov
78,4 %
Sortiment a stručná charakteristika hydinových mäsových výrobkov
78,3 %
Rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá
78,2 %
Vypracované otázky z predmetu Hygiena potravín (mäso)
78,2 %
Besnota (hydrofóbia, lyssa)
78,1 %
Plazy (klinické vyšetrenie, infekcie, metabolické poruchy, poruchy reprodukcie, zoohygiena)
78,1 %
Vypracované otázky na štátnu skúšku „choroby prežúvavcov“
78,0 %
Výroba čerstvého mäsa
78,0 %
Audit prevádzok
77,9 %
Ťahák choroby zveri
77,8 %
Chov a choroby holubov
77,8 %
Vypracované otázky z predmetu Výživa a dietetika zvierat
77,6 %
Ochorenia nervového systému u exotických vtákov
77,5 %
Choroby ošípaných
77,5 %
Salmonelóza psov a mačiek
77,5 %
Vypracované štátnicové otázky z predmetu Nákazy zvierat
77,5 %
Aujeszkyho choroba - charakteristika
77,4 %
Pitevný protokol - patologická anatómia
77,3 %
Vektormi prenášané ochorenia
77,1 %
Štátnicové otázky Hygiena potravín (Hygiena a technológia mlieka)
77,0 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: