Projektov 299 | Str. 10 / 15
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Diagnostika, terapia a prevencia chorôb prežúvavcov |
78,4 % |
Sortiment a stručná charakteristika hydinových mäsových výrobkov |
78,3 % |
Rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá |
78,2 % |
Vypracované otázky z predmetu Hygiena potravín (mäso) |
78,2 % |
Besnota (hydrofóbia, lyssa) |
78,1 % |
Plazy (klinické vyšetrenie, infekcie, metabolické poruchy, poruchy reprodukcie, zoohygiena) |
78,1 % |
Vypracované otázky na štátnu skúšku „choroby prežúvavcov“ |
78,0 % |
Výroba čerstvého mäsa |
78,0 % |
Audit prevádzok |
77,9 % |
Ťahák choroby zveri |
77,8 % |
Chov a choroby holubov |
77,8 % |
Vypracované otázky z predmetu Výživa a dietetika zvierat |
77,6 % |
Ochorenia nervového systému u exotických vtákov |
77,5 % |
Choroby ošípaných |
77,5 % |
Salmonelóza psov a mačiek |
77,5 % |
Vypracované štátnicové otázky z predmetu Nákazy zvierat |
77,5 % |
Aujeszkyho choroba - charakteristika |
77,4 % |
Pitevný protokol - patologická anatómia |
77,3 % |
Vektormi prenášané ochorenia |
77,1 % |
Štátnicové otázky Hygiena potravín (Hygiena a technológia mlieka) |
77,0 % |