Výsledky vyhľadávania pre: CO
Projektov 7 000 | Str. 100 / 350
| Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Úvod do ekonometrie |
87,5 % |
Potravinová bezpečnosť ako strategicko - taktický nástroj sociálno - ekonomického rozvoja globálneho sveta |
87,5 % |
Vypracované otázky z Psychológie |
87,5 % |
Marketingový mix - produkt, cena, distribúcia |
87,5 % |
Nezamestnanosť - ekonomický a sociálny vývoj v SR |
87,5 % |
Sociálna patológia (vypracované témy vo forme ťaháka) |
87,5 % |
Čo vieme o našich zákazníkoch - Marketing management (Radisson SAS Carlton Hotel) |
87,5 % |
Triedy: drsnokožce, ryby, plazy, obojživelníky, šupináče... |
87,5 % |
Plánovanie a organizovanie výroby - vypracované otázky |
87,5 % |
Úvod do štúdia a dejín sociálnej práce - ťahák |
87,4 % |
Oceňovanie podniku |
87,4 % |
Vypracované otázky ku predmetu - Výrobná technika |
87,4 % |
Skupinové správanie - seminárna práca |
87,4 % |
Analýza dotazníkov |
87,4 % |
Porovnanie euroamerického a japonského manažmentu |
87,4 % |
Baťa a jeho prínos pre manažment |
87,4 % |
Výklad environmentálného manažérstva podľa normy STN EN ISO 14001 |
87,4 % |
Právo sociálneho zabezpečenia - prednášky z 2. ročníka |
87,4 % |
Inžinierstvo kvality produkcie - Vypracované otázky |
87,4 % |
Ako rozvíjať kľúčové kompetencie vo vyučovacom procese - Chémia |
87,4 % |