Projektov 3 184 | Str. 150 / 160
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Biofyzikálna chémia |
77,7 % |
Biofyzikálna chémia |
64,5 % |
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín - otázky aj vypracované |
83,5 % |
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín |
68,4 % |
Biofyzika |
68,1 % |
Biofyzika |
73,1 % |
Biofyzika |
60,8 % |
Biodiverzita prírodnej rezervácie Sitno |
69,5 % |
Biodiverzita prírodnej rezervácie Sitno |
87,8 % |
Biodiverzita baktérií z rodu Dickeya izolovaných z rastlín ľuľka zemiakového zo zameraním sa na druh Dickeya solani. |
87,2 % |
Biochémia výživy ľudí - všetko (testy 1. , 2. , 3. ČS , skúška, učebné podklady, prednášky) |
93,2 % |
Biochémia výživy ľudí |
78,1 % |
Biochémia výživy ľudí |
75,7 % |
Biochémia (protokoly) |
60,7 % |
Biochémia - výživy ľudí |
80,5 % |
Biochémia - vypracované cvičenia |
64,1 % |
Biochémia - testy |
65,1 % |
Biochémia - ťahák - skúška |
66,1 % |
Biochémia - odfotené testy |
70,7 % |
Biochémia - bielkoviny |
63,2 % |