Projektov 108 | Str. 2 / 6
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Účinok UV žiarenia na rastliny |
88,6 % |
Testy z predmetu Mikrobiológia |
77,2 % |
Testy z biochémie |
74,6 % |
Tepelné vlastnosti potravín |
62,9 % |
Technológie v chove dojníc |
70,7 % |
Technológia mlieka I. - učebné texty |
86,6 % |
Taxonómia húb |
59,7 % |
Štúdium producentov aflatoxínov a kyseliny cyklopiazonovej |
92,3 % |
Stanovenie prístupného fosforu a draslíka v pôde |
77,7 % |
Stanovenie obsahu amónneho dusíka |
77,6 % |
Spracovanie záhradníckych produktov - testy |
86,0 % |
Spracovanie záhradníckych produktov - ťahák |
81,9 % |
Špecifikácia výrobkov |
73,6 % |
Sladidlá, alternatívy cukru |
74,4 % |
Skriptá - Fyziológia rastlín |
77,3 % |
Sanitácia v potravinárstve |
54,2 % |
Rôzne ťaháky na premdet Biochémia (SPU aj iné) |
73,4 % |
Rozdelenie počítačov |
81,5 % |
Resveratrol a jeho analýza v potravinách |
87,5 % |
Původ a domestikace králíka domácího |
74,4 % |