Výsledky vyhľadávania pre: Hodnotenie
Projektov 476 | Str. 2 / 24
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Hodnotenie a odmeňovanie zamestnancov |
98,0 % |
Hodnotenie kvality výrobku metódou QFD |
98,0 % |
Zloženie a vlastnosti ovčieho mlieka |
97,8 % |
Využitie expertných systémov v praxi |
97,8 % |
Hodnotenie podnikového vzdelávania |
97,5 % |
Hodnotenie mikroštruktúry (metalografické pozorovanie, svetelná mikroskopia) |
97,2 % |
Hodnotenie mikroštruktúry (Technické materiály - zadanie) |
97,2 % |
Mentální anorexie - definícia, história, typy, príčiny mentálnej anorexie... |
97,2 % |
Manažérska psychológia - Hodnotenie zamestnancov |
97,1 % |
Klasifikácia ako výsledok procesu hodnotenia |
97,0 % |
Manažment kvality - Hodnotenie ovocných čajov (s príchuťou Jahoda) |
96,8 % |
Význam a proces hodnotenia zamestnancov v podniku |
96,6 % |
Hodnotenie vybraných žurnalistických žánrov |
96,6 % |
Semestrálna práca - Reklama |
96,3 % |
Hodnotenie mikroštruktúry - Strojárske technológie a materiály |
96,2 % |
Environmentálne vhodné technológie (terminológia, hodnotenie a označovanie výrobkov, definovanie EST, metódy DICE, EnTA, ESTPA) |
96,1 % |
Zhodnotenie zahranično-obchodných vzťahov Slovenskej republiky so Spojenými štátmi americkými |
96,0 % |
Hodnotenie potravín - Víno |
95,7 % |
Vyhodnotenie meteorologických údajov z regionálnych staníc vo Zvolenskej kotline a okolí Zadanie č.3 |
95,6 % |
Kvantitatívne hodnotenie okresu Námestovo |
95,4 % |