Projektov 108 | Str. 2 / 6
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Meranie vlhkosti obilnín (Pšenica, Jačmeň, Pšenična múka) |
89,4 % |
Elektródy - Seminárna práca z Analytickej Chémie |
89,2 % |
Význam živín, ich delenie, schém a zloženia mäsa , mlieka a produktov z nich vyrobených |
89,2 % |
Vypracované otázky na Biochémiu |
88,9 % |
Hygiena potravín - vypracované |
88,7 % |
Cytoloógia - veda skúmajúca štruktúru a funkcie živých buniek |
88,7 % |
Účinok UV žiarenia na rastliny |
88,6 % |
Fyziologické aspekty zvyšovania stability úrod poľnohospodárskych plodín v podmienkach klimatickej zmeny |
88,2 % |
Explantátové kultúry rastlín |
87,9 % |
Poznámky z predmetu Hygiena a technológia mäsa |
87,8 % |
Resveratrol a jeho analýza v potravinách |
87,5 % |
Mikrobiológia - testy a vypracované otázky |
87,3 % |
Hygiena potravín |
87,1 % |
Prednášky z predmetu Biochémia |
86,9 % |
Hodnotenie kvality vajec |
86,6 % |
Anorganická chémia - vypracovaný test - A skupina |
86,6 % |
Technológia mlieka I. - učebné texty |
86,6 % |
Genetika - Vypracované príklady ku skúške |
86,4 % |
Spracovanie záhradníckych produktov - testy |
86,0 % |
Jablčná detská výživa - Senzorická analýza potravín - semestrálna práca |
85,9 % |