Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 108 | Str. 2 / 6


Uni / Názov projektu Kvalita
Meranie vlhkosti obilnín (Pšenica, Jačmeň, Pšenična múka)
89,4 %
Elektródy - Seminárna práca z Analytickej Chémie
89,2 %
Význam živín, ich delenie, schém a zloženia mäsa , mlieka a produktov z nich vyrobených
89,2 %
Vypracované otázky na Biochémiu
88,9 %
Hygiena potravín - vypracované
88,7 %
Cytoloógia - veda skúmajúca štruktúru a funkcie živých buniek
88,7 %
Účinok UV žiarenia na rastliny
88,6 %
Fyziologické aspekty zvyšovania stability úrod poľnohospodárskych plodín v podmienkach klimatickej zmeny
88,2 %
Explantátové kultúry rastlín
87,9 %
Poznámky z predmetu Hygiena a technológia mäsa
87,8 %
Resveratrol a jeho analýza v potravinách
87,5 %
Mikrobiológia - testy a vypracované otázky
87,3 %
Hygiena potravín
87,1 %
Prednášky z predmetu Biochémia
86,9 %
Hodnotenie kvality vajec
86,6 %
Anorganická chémia - vypracovaný test - A skupina
86,6 %
Technológia mlieka I. - učebné texty
86,6 %
Genetika - Vypracované príklady ku skúške
86,4 %
Spracovanie záhradníckych produktov - testy
86,0 %
Jablčná detská výživa - Senzorická analýza potravín - semestrálna práca
85,9 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: