Projektov 108 | Str. 3 / 6
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Galvanické články (história, zloženie, galvanický článok v elektrickom obvode) |
85,5 % |
Fyziológia živočíchov - testy |
85,1 % |
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín - otázky aj vypracované |
83,5 % |
Hodnotenie kvality vybraných druhov olejov |
83,4 % |
Protokoly 1 až 5 z analytickej chémie |
82,8 % |
Lieky - história, delenie |
82,8 % |
Chémia potravín - vypracované testy na skúške |
82,6 % |
Fyziológia živočíchov |
82,4 % |
Elektroforéza |
82,1 % |
Spracovanie záhradníckych produktov - ťahák |
81,9 % |
Protokol č.1 na predmet Hygiena potravín |
81,6 % |
Rozdelenie počítačov |
81,5 % |
Postup k laboratórnym cvičeniam z predmetu Metódy mikrobiologického skúšania potravín |
81,2 % |
Označovanie a balenie potravín |
80,9 % |
Mikrobiológia - odpovede na 314 otázok (huby, baktérie, mikroorganizmy...) |
80,7 % |
Určenie koncentrácie vodného roztoku sacharózy polarimetrom |
80,1 % |
Vypracované tázky zo sanitácie potravín FBP SPU |
79,1 % |
Hodnotenie poľnohospodárskych produktov (Tovaroznalectvo) - Testy z predtermínov |
78,8 % |
Stanovenie prístupného fosforu a draslíka v pôde |
77,7 % |
Biofyzikálna chémia |
77,7 % |