Projektov 86 | Str. 3 / 5
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Meranie momentu zotrvačnosti metódou fyzikálneho kyvadla - elaborát |
82,7 % |
Štatistické metódy - Spracovanie údajov v štatistickom súbore a ich rozbor uplatnením štatistických metód |
82,3 % |
Informatika 1 - vypracované otázky na skúšku |
82,2 % |
Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci (materiály) |
82,0 % |
Vypracované zadanie z predmetu Štatistické metódy (spracovanie údajov v štatistickom súbore) |
81,8 % |
Talianská reštaurácia - Gusti Ristorante (podnikateľský plán, prezentácia a jedálny lístok) |
81,6 % |
Informatika 1 - prednášky |
81,5 % |
Verejná obchodná spoločnosť a komanditná spoločnosť |
81,4 % |
Ťahák na predmet Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci |
81,3 % |
Základy environmentalistiky |
80,7 % |
Vypracované otázky z predmetu Základy práva pre technikov a manažérov |
80,7 % |
BOZP Vypracovanie na skúšku |
80,0 % |
Environmentalistika |
79,8 % |
Výrobný postup výroby súčiastky obrábaním |
79,4 % |
Fyzika - objem valca |
79,2 % |
Počujúce ruky - Seminárka - Marketing |
79,0 % |
Štatistické metódy - Spracovanie údajov v štatistickom súbore a ich rozbor uplatnením štatistických metód |
78,7 % |
Ťahák z predmetu Základy práva pre technikov a manažérov II. |
78,0 % |
Semestrálna práca - Životný cyklus podniku |
77,3 % |
Manažment - prednášky I. ročník MTF STU |
76,7 % |