Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 827 | Str. 35 / 42


Uni / Názov projektu Kvalita
Gastronomické pravidlá
64,9 %
Etický kódex
64,9 %
Štatistika - základné pojmy
64,9 %
Lokalizačné predpoklady pre rozvoj Cestovného ruchu v Humennom
64,8 %
Metodologia
64,8 %
Situácia v Slovinsku po zavedení Eura
64,8 %
Finančná analýza podniku VUP a.s.
64,8 %
Časový manažment
64,6 %
Časová hodnota peňazí, reálny úrok, súčasná, budúca hodnota, oceňovanie finančného majetku firmy, oceňovanie CP, oceňovanie obligácií, kmeňových akcií
64,6 %
Manažérske teórie
64,6 %
Posúdenie hospodárenia podniku na základe nákladov a výnosov
64,5 %
Maloobchodná predajňa a jej atmosféra
64,4 %
Externality a verejné statky ako zlyhania trhu a dôvod existencie verejnej správy
64,4 %
Poistenie
64,4 %
Bankovníctvo
64,2 %
Human Resources
64,1 %
Efektívna komunikácia a komunikačná stratégia
64,0 %
Podstata, obsah, objekt, princípy a metódy riadenia. Manažment zmeny
64,0 %
Finančná analýza a finančné hospodárenie podniku
64,0 %
Finančná kríza - príprava výskumu
64,0 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: