Projektov 827 | Str. 35 / 42
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Gastronomické pravidlá |
64,9 % |
Etický kódex |
64,9 % |
Štatistika - základné pojmy |
64,9 % |
Lokalizačné predpoklady pre rozvoj Cestovného ruchu v Humennom |
64,8 % |
Metodologia |
64,8 % |
Situácia v Slovinsku po zavedení Eura |
64,8 % |
Finančná analýza podniku VUP a.s. |
64,8 % |
Časový manažment |
64,6 % |
Časová hodnota peňazí, reálny úrok, súčasná, budúca hodnota, oceňovanie finančného majetku firmy, oceňovanie CP, oceňovanie obligácií, kmeňových akcií |
64,6 % |
Manažérske teórie |
64,6 % |
Posúdenie hospodárenia podniku na základe nákladov a výnosov |
64,5 % |
Maloobchodná predajňa a jej atmosféra |
64,4 % |
Externality a verejné statky ako zlyhania trhu a dôvod existencie verejnej správy |
64,4 % |
Poistenie |
64,4 % |
Bankovníctvo |
64,2 % |
Human Resources |
64,1 % |
Efektívna komunikácia a komunikačná stratégia |
64,0 % |
Podstata, obsah, objekt, princípy a metódy riadenia. Manažment zmeny |
64,0 % |
Finančná analýza a finančné hospodárenie podniku |
64,0 % |
Finančná kríza - príprava výskumu |
64,0 % |