Registrácia | Prihlásiť

Výsledky vyhľadávania pre: mäso

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 109 | Str. 4 / 6


Uni / Názov projektu Kvalita
Teória a dejiny masovej komunikácie II.
73,6 %
Teória a dejiny masovej komunikácie VI.
73,2 %
Teória a dejiny masovej komunikácie IV.
73,0 %
Teória a dejiny masovej komunikácie
72,9 %
Teória a dejiny masovej komunikácie
72,6 %
Ekonomika chovu hydiny - poznámky z prednášok
72,6 %
Teória a dejiny masovej komunikácie V.
72,2 %
Masová, populárna kultúra
71,5 %
Príjmová a cenová elasticita dopytu po mäse, mäsových výrobkoch a rybách
71,5 %
Náuka o potravinách
71,1 %
Účinky masovej komunikácie
70,8 %
Mikrobiológia potravín (okruhy otázok)
70,7 %
Sociológia skupín a sídiel
70,7 %
Komunikácia v manažmente
70,0 %
Etológia -semestrálka PSE , DFE ,mäso
69,7 %
Nevypracovaný zoznam otázok z Hygieny potravín (mäso)
69,5 %
Segmentácia, výber cieľového trhu a trhová pozícia
69,3 %
Mediálne štúdiá ako odbor - poznámky
68,8 %
Pojmy a modely masovej komunikácie
68,8 %
Psychológia a sociológia masovej komunikácie
68,7 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: