Výsledky vyhľadávania pre: mäso
Projektov 109 | Str. 4 / 6
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Teória a dejiny masovej komunikácie II. |
73,6 % |
Teória a dejiny masovej komunikácie VI. |
73,2 % |
Teória a dejiny masovej komunikácie IV. |
73,0 % |
Teória a dejiny masovej komunikácie |
72,9 % |
Teória a dejiny masovej komunikácie |
72,6 % |
Ekonomika chovu hydiny - poznámky z prednášok |
72,6 % |
Teória a dejiny masovej komunikácie V. |
72,2 % |
Masová, populárna kultúra |
71,5 % |
Príjmová a cenová elasticita dopytu po mäse, mäsových výrobkoch a rybách |
71,5 % |
Náuka o potravinách |
71,1 % |
Účinky masovej komunikácie |
70,8 % |
Mikrobiológia potravín (okruhy otázok) |
70,7 % |
Sociológia skupín a sídiel |
70,7 % |
Komunikácia v manažmente |
70,0 % |
Etológia -semestrálka PSE , DFE ,mäso |
69,7 % |
Nevypracovaný zoznam otázok z Hygieny potravín (mäso) |
69,5 % |
Segmentácia, výber cieľového trhu a trhová pozícia |
69,3 % |
Mediálne štúdiá ako odbor - poznámky |
68,8 % |
Pojmy a modely masovej komunikácie |
68,8 % |
Psychológia a sociológia masovej komunikácie |
68,7 % |