Registrácia | Prihlásiť

Výsledky vyhľadávania pre: vina

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 218 | Str. 4 / 11


Uni / Názov projektu Kvalita
Hygiena potravín
87,1 %
Potravinársky tovar
87,1 %
Analýza maloobchodu s potravinami
87,1 %
Oxid siričitý vo vinárskej technológii - význam. Princíp stanovenia obsahu oxidu siričitého. Limity.
87,0 %
Základy strojárskej výroby - Technická príprava odliatku
86,9 %
KZ protokol - Vypracujte plán výroby objemových krmív pre hospodárstvo v nížinnej - repnej výrobnej oblasti s výmerou 2500 ha ornej pôdy, 70 ha lúk a 100 ha pasienkov.
86,9 %
Náuka o výžive
86,8 %
Imunoanalytické metódy a detekcie GM kukurice v potravinách
86,7 %
Porovnanie predaja potravinárskych výrobkov
86,6 %
Nórsko - svetové zdroje drevnej suroviny
86,3 %
Farma ,,Za 7 horami" - výroba potravinárskych výrobkov vysokej kvality
86,2 %
Marie Curie-Sklodowska: Rádioaktivita
86,0 %
Agropotravinársky marketing
85,9 %
Krmovinárstvo - vypracované otazky na skušku
85,7 %
Geneticky modifikované potraviny (GMO)
85,3 %
Protokol krmovinárstvo ĎTM (ďatelino trávne miešanky)
85,0 %
Bezpečnostné značky (horľaviny, jedovaté a dráždivé látky, iné nebezpečie...)
84,9 %
Technické materiály a ich skúšanie (4 zadania)
84,8 %
Karcinóm žalúdka - druhá najčastejšia príčina smrti na nádorové choroby
84,2 %
Marketingový plán - obchod s biopotravinami
84,0 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: