Výsledky vyhľadávania pre: vina
Projektov 218 | Str. 4 / 11
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Hygiena potravín |
87,1 % |
Potravinársky tovar |
87,1 % |
Analýza maloobchodu s potravinami |
87,1 % |
Oxid siričitý vo vinárskej technológii - význam. Princíp stanovenia obsahu oxidu siričitého. Limity. |
87,0 % |
Základy strojárskej výroby - Technická príprava odliatku |
86,9 % |
KZ protokol - Vypracujte plán výroby objemových krmív pre hospodárstvo v nížinnej - repnej výrobnej oblasti s výmerou 2500 ha ornej pôdy, 70 ha lúk a 100 ha pasienkov. |
86,9 % |
Náuka o výžive |
86,8 % |
Imunoanalytické metódy a detekcie GM kukurice v potravinách |
86,7 % |
Porovnanie predaja potravinárskych výrobkov |
86,6 % |
Nórsko - svetové zdroje drevnej suroviny |
86,3 % |
Farma ,,Za 7 horami" - výroba potravinárskych výrobkov vysokej kvality |
86,2 % |
Marie Curie-Sklodowska: Rádioaktivita |
86,0 % |
Agropotravinársky marketing |
85,9 % |
Krmovinárstvo - vypracované otazky na skušku |
85,7 % |
Geneticky modifikované potraviny (GMO) |
85,3 % |
Protokol krmovinárstvo ĎTM (ďatelino trávne miešanky) |
85,0 % |
Bezpečnostné značky (horľaviny, jedovaté a dráždivé látky, iné nebezpečie...) |
84,9 % |
Technické materiály a ich skúšanie (4 zadania) |
84,8 % |
Karcinóm žalúdka - druhá najčastejšia príčina smrti na nádorové choroby |
84,2 % |
Marketingový plán - obchod s biopotravinami |
84,0 % |