Projektov 108 | Str. 4 / 6
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Stanovenie obsahu amónneho dusíka |
77,6 % |
Základy mikrobiológie - ťahák na skúšku a čiastkový test |
77,5 % |
Skriptá - Fyziológia rastlín |
77,3 % |
Testy z predmetu Mikrobiológia |
77,2 % |
Prírodné antioxidanty |
76,6 % |
Prechodné prvky, ich vlastnosti a zlúčeniny |
76,3 % |
Základné zložky potravín |
76,1 % |
Biologicky aktívne látky v potravinách |
75,9 % |
Vypracované testy - Genetika |
75,3 % |
Vitamíny a ich význam |
75,1 % |
Testy z biochémie |
74,6 % |
Verejné zdravie a produkcia potravín |
74,6 % |
Sladidlá, alternatívy cukru |
74,4 % |
Původ a domestikace králíka domácího |
74,4 % |
Elaborát - informačné systémy |
73,8 % |
Špecifikácia výrobkov |
73,6 % |
Prednášky z biochémie (Cyklická fotofosforylácia, Calvinov cyklus, Biosyntéza) |
73,5 % |
Rôzne ťaháky na premdet Biochémia (SPU aj iné) |
73,4 % |
Prednášky z bioštatistiky |
73,4 % |
Genetika - pojmy |
73,2 % |