Projektov 256 | Str. 5 / 13
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Audit prevádzok |
77,9 % |
Vypracované otázky na štátnu skúšku „choroby prežúvavcov“ |
78,0 % |
Výroba čerstvého mäsa |
78,0 % |
Besnota (hydrofóbia, lyssa) |
78,1 % |
Plazy (klinické vyšetrenie, infekcie, metabolické poruchy, poruchy reprodukcie, zoohygiena) |
78,1 % |
Vypracované otázky z predmetu Hygiena potravín (mäso) |
78,2 % |
Rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá |
78,2 % |
Sortiment a stručná charakteristika hydinových mäsových výrobkov |
78,3 % |
Morfológia stavovcov - ťahák |
78,4 % |
Diagnostika, terapia a prevencia chorôb prežúvavcov |
78,4 % |
Protozoárne ochorenia hydiny |
78,5 % |
Anatómia psa - tráviaca a dýchacia sústava |
78,6 % |
Nematodózy |
78,6 % |
Močové infekcie mäsožravcov |
78,7 % |
Včely a včelstvo |
79,0 % |
Rozdelenie anémií podľa etiológie a patogenézy |
79,0 % |
Epilepsia a prostatitída psov |
79,0 % |
Zadržané lôžko kobýl |
79,0 % |
Vnútorné choroby - testy na zápočty |
79,1 % |
Všeobecné princípy diagnostiky infekčných chorôb |
79,1 % |