Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 256 | Str. 5 / 13


Uni / Názov projektu Kvalita
Audit prevádzok
77,9 %
Vypracované otázky na štátnu skúšku „choroby prežúvavcov“
78,0 %
Výroba čerstvého mäsa
78,0 %
Besnota (hydrofóbia, lyssa)
78,1 %
Plazy (klinické vyšetrenie, infekcie, metabolické poruchy, poruchy reprodukcie, zoohygiena)
78,1 %
Vypracované otázky z predmetu Hygiena potravín (mäso)
78,2 %
Rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá
78,2 %
Sortiment a stručná charakteristika hydinových mäsových výrobkov
78,3 %
Morfológia stavovcov - ťahák
78,4 %
Diagnostika, terapia a prevencia chorôb prežúvavcov
78,4 %
Protozoárne ochorenia hydiny
78,5 %
Anatómia psa - tráviaca a dýchacia sústava
78,6 %
Nematodózy
78,6 %
Močové infekcie mäsožravcov
78,7 %
Včely a včelstvo
79,0 %
Rozdelenie anémií podľa etiológie a patogenézy
79,0 %
Epilepsia a prostatitída psov
79,0 %
Zadržané lôžko kobýl
79,0 %
Vnútorné choroby - testy na zápočty
79,1 %
Všeobecné princípy diagnostiky infekčných chorôb
79,1 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: