Výsledky vyhľadávania pre: pot
Projektov 1 354 | Str. 57 / 68
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín |
68,4 % |
Mechanizmus a praktické využitie nízkych teplôt na ochranu potravín pred mikrobiálnym znehodnotením |
68,4 % |
Dlhodobý majetok podniku |
68,3 % |
Vybrané kapitoly z dejín starovekých štátov |
68,2 % |
Anorexia |
68,2 % |
Civilizácie v oblasti Mezopotámie a periodizácia jednotlivých štátnych útvarov |
68,2 % |
Biometria / prednášky |
68,1 % |
Technológie spotrebného priemyslu (skúška zima) |
68,1 % |
Základy bankového práva |
68,0 % |
Parapsychológia |
67,9 % |
Všetci ľudia sú si rovní 2 (referát z Etiky) |
67,8 % |
Daňová sústava |
67,8 % |
Teória výchovy |
67,8 % |
Odvetvia ekonomiky |
67,8 % |
Podstata a potreba organizačných inovácií |
67,7 % |
Identifikácia vzdelávacích potrieb pre znalostný trh práce |
67,7 % |
Spotreba, úspory a investície |
67,7 % |
Vývoj nového produktu - podniková škôlka |
67,7 % |
Vzorce na Štatistické metódy vo financiách |
67,7 % |
Odpisovanie majetku |
67,6 % |