Projektov 1 516 | Str. 7 / 76
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Výroba a hodnotenie medoviny |
71,9 % |
Vypracovanie otázok z predmetu Riadenie bezpečnostných systémov |
92,3 % |
Vypracované štátnicové otázky z Verejnej správy a politiky |
89,5 % |
Vypracované otázky z predmetu Verejná správa |
92,4 % |
Vypracované otázky z predmetu Verejná správa |
91,4 % |
Vypracované otázky z predmetu Etológia psov |
70,4 % |
Vypracované otázky sociológia |
89,8 % |
Vypracované otázky Plasty a náterové látky |
92,2 % |
Vypracované otázky na Základy verejnej správy |
89,8 % |
Vypracované otázky na výučný list Hotelovej akadémie 1 - 125 |
92,3 % |
Vypracované otázky na test z Ekonómie životného prostredia |
89,6 % |
Vypracované otázky na prijímačky APZ v Bratislave |
69,3 % |
Vypracované otázky na Krízový manažment |
90,6 % |
Vypracované otázky - Audit verejnej správy |
89,0 % |
Výpočet výživovej hodnoty v 1 porcii menu |
74,8 % |
Vymedzenie právneho rámca kompetencií predsedu VÚC |
96,6 % |
Vykonávanie, hodnotenie a využívanie konfrontácie a previerky výpovede na mieste v procese vyšetrovania |
92,3 % |
Výkon služby cestných dopravných hliadok pri dohľade nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky a výkon služby cestných hliadok pri riadení cestnej premávky |
97,9 % |
Vyhradené technické zariadenia (chladiace zariadenia a lanovka) |
86,6 % |
Výhody a nevýhody využívania humoru v reklame |
69,9 % |