Projektov 256 | Str. 9 / 13
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Mechanizmus a praktické využitie nízkych teplôt na ochranu potravín pred mikrobiálnym znehodnotením |
68,4 % |
Mastitída kráv |
40,3 % |
Malé hlodavce |
72,4 % |
Leptospirózy |
80,6 % |
Laboratórna diagnostika spirochetóz |
81,8 % |
Kvalifikácia útokov psov na človeka |
82,3 % |
Králik |
79,1 % |
Koronavírusové choroby |
82,4 % |
Koronavírusová choroba psov |
75,8 % |
Kokcidióza hydiny |
70,7 % |
Klinická neurológia |
72,9 % |
Klinická diagnostika chorôb dýchacieho aparátu |
84,0 % |
Klinická a laboratórna diagnostika SLAK |
85,0 % |
Klasický mor ošípaných a africký mor ošípaných |
87,7 % |
Klasický mor hydiny |
76,7 % |
Katarálna horúčka oviec |
81,8 % |
Katarálna horúčka oviec |
82,6 % |
Kach koní a chondroprotektíva pre kone |
79,3 % |
Intoxikácie hydiny |
74,1 % |
Intoxikácie exotického vtáctva |
71,5 % |