Výsledky vyhľadávania pre: HACCP
Projektov 17 | Str. 1 / 1
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Analýza firmy Nestlé, produkt Nestea |
97,2 % |
HACCP v praxi |
86,6 % |
Implementácia SMK podľa ISO 9001:2000 v podmienkach organizácie ALOSEC, s.r.o. |
100,0 % |
Manažment kvality |
54,2 % |
Odvetvové systémy SMK |
81,4 % |
Otázky na skúšku pre II. ročník BKaP z predmetu higiena potravin a krmiv |
94,0 % |
Pepsi - výrobkové stratégie nápoja pepsi - aloe firmy PEPSI-COLA |
100,0 % |
Pracovné náplne pracovníkov výrobného strediska |
81,2 % |
Prednášky z predmetu Produkt a kvalita |
89,1 % |
Produkt a kvalita |
70,0 % |
Seminárka produkt a kvalita |
91,3 % |
Správna výrobná prax a systém HACCP |
82,3 % |
SWOT analýza - Cerealix s.r.o. |
91,2 % |
Systémy kvality, HACCP, ISO |
50,8 % |
Výroba sterilizovaných jedlých húb v slanom náleve (HACCP) |
55,4 % |
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) |
67,6 % |
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo |
95,0 % |