Projektov 16 | Str. 1 / 1
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Biologicky aktívne látky v potravinách |
75,9 % |
Elektroforéza |
82,1 % |
Hygiena potravín |
87,1 % |
Pozberové technológie |
83,8 % |
Protokol č. 1 - Osmotické javy |
69,2 % |
Protokol č. 2 - Zákonitosti pohybu vody medzi živými bunkami a prostredím |
68,4 % |
Protokol č. 3 - Obsah a forma vody v rastlinných pletivách |
67,9 % |
Protokol č. 4 - Regulačné mechanizmy a disproporcie vodnej prevádzky |
69,7 % |
Protokol č. 5 - Fotosyntéza 1 |
70,5 % |
Protokol č. 6 - Fotosyntéza 2 |
63,4 % |
Protokol č. 7 - Respirácia |
63,7 % |
Protokol č. 8 - Rast a vývin 1 a 2 |
76,5 % |
Protokoly 1 až 5 z analytickej chémie |
82,8 % |
Technológie v chove dojníc |
70,7 % |
Všeobecná pedagogika |
68,3 % |
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo |
95,0 % |