Projektov 13 | Str. 1 / 1
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín - otázky aj vypracované |
83,5 % |
Explantátové kultúry rastlín |
87,9 % |
Humorálna a bunkami sprostredkovaná imunita |
94,3 % |
Inovácia produktu - čaj |
88,2 % |
Prednášky z bioštatistiky |
73,4 % |
Prednášky z predmetu Biochémia |
86,9 % |
Primárne procesy tvorby biomasy v podmienkach klimatickej zmeny |
91,4 % |
Protokoly z biofyzikálnej chémie |
89,5 % |
Skriptá - Fyziológia rastlín |
77,3 % |
Testy z biochémie |
74,6 % |
Testy z predmetu Mikrobiológia |
77,2 % |
Účinok UV žiarenia na rastliny |
88,6 % |
Zmeny efektívnosti využitia vody rastlinami v podmienkach klimatickej zmeny |
90,5 % |