Projektov 55 | Str. 1 / 3
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Alternatívne spôsoby výživy |
85,0 % |
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín |
68,4 % |
Čaj - seminárna práca |
67,1 % |
Čínska kuchyňa |
71,5 % |
Čínska kuchyňa |
57,6 % |
Diferencované a diétne stravovanie |
53,9 % |
Gastronómia |
66,5 % |
Gastronómia - DFD a Remo mäso |
54,5 % |
Gastronomické pravidlá |
64,9 % |
Geometrické vlastnosti potravín |
60,7 % |
História barov, typy barov, sortiment, pomôcky |
81,9 % |
Hmotnostné vlastnosti potravín |
63,4 % |
Hodnotenie potravín - Víno |
95,7 % |
Hotelierstvo - prednášky |
87,8 % |
Kofolové nápoje |
47,3 % |
Konkurenčné analýzy a stratégie pivovarníckych spoločností |
83,7 % |
Kultúra stravovania ako forma populárnej kultúry |
75,3 % |
Malokarpatská vínna cesta |
55,7 % |
Mechanické vlastnosti potravín |
58,5 % |
Mikrovlnné rúry, príprava pokrmov na rošte, paternoster |
84,3 % |