Výsledky vyhľadávania pre: ACC
Projektov 129 | Str. 1 / 7
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo |
95,0 % |
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) |
67,6 % |
Základy práce v prostredí MS Access |
90,0 % |
Základy informatiky - R - Koľko fibov - pre expertov |
75,2 % |
Základné pojmy z informatiky B |
68,9 % |
Základné pojmy - MS Access |
73,9 % |
Wifi |
58,4 % |
Welcome to region Spiš - When you want something, you can find it here |
81,7 % |
Výroba sterilizovaných jedlých húb v slanom náleve (HACCP) |
55,4 % |
Vypracovanie úlohy v Microsoft Access z predmetu Informatika B |
72,9 % |
Vypracované otázky - Reklamné a mediálne agentúry |
82,9 % |
Vypracované okruhy a návod ako pracovať s programom MS Access |
85,6 % |
Vybavenie stanovíšť ATS |
92,8 % |
Úvod do programu Microsoft Access (vysvetlenie základných pojmov) |
80,3 % |
Úvod do Microsoft Access |
89,0 % |
Use of hand motion for control of digital television receiver |
92,3 % |
Travel - to school, to work, for a holiday |
77,8 % |
The Proposal for a New Directive on Statutory Audit of Annual and Consolidated Accounts |
74,9 % |
The Council of the European Union |
80,2 % |
Teória WACC (vzorový príklad a vzorce) |
64,8 % |