Výsledky vyhľadávania pre: Tuky
Projektov 21 | Str. 1 / 2
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Zdravá výživa |
75,6 % |
Základné zložky potravín |
76,1 % |
Význam racionálnej výživy a pohybovej aktivity v zdravom spôsobe života |
100,0 % |
Výživa zvierat - vypracované otázky na skúšku |
91,0 % |
Vypracované okruhy zo Základov výživy |
84,7 % |
Výpočet výživovej hodnoty v 1 porcii menu |
74,8 % |
Tuky, cholesterol |
75,3 % |
Tuky - lipidy (základné údaje a zaujímavosti) |
48,4 % |
Poznámky z predmetu Hygiena a technológia mäsa |
87,8 % |
Potravinársky tovar |
87,1 % |
Poruchy zdravia zapríčinené nedodržiavaním dietetických zásad |
72,1 % |
Organická chémia |
87,1 % |
Oleje v domácnosti |
69,4 % |
Obezita - dodržiavanie zásad výživy a správneho životného štýlu |
99,0 % |
Obezita |
62,6 % |
Náuka o výžive |
86,8 % |
Lipidy a ich význam |
72,3 % |
Hlavné zložky potravy (bielkoviny / proteíny, cukry / sacharidy, tuky / lipidy, minerálne látky, stopové prvky, voda) |
82,9 % |
Cytoloógia - veda skúmajúca štruktúru a funkcie živých buniek |
88,7 % |
Biochémia výživy ľudí - všetko (testy 1. , 2. , 3. ČS , skúška, učebné podklady, prednášky) |
93,2 % |