Výsledky vyhľadávania pre: bielkoviny
Projektov 36 | Str. 1 / 2
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Zdravá výživa |
75,6 % |
Základy mikrobiológie - testy na skúšku |
89,1 % |
Základné zložky potravín |
76,1 % |
Význam živín, ich delenie, schém a zloženia mäsa , mlieka a produktov z nich vyrobených |
89,2 % |
Význam racionálnej výživy a pohybovej aktivity v zdravom spôsobe života |
100,0 % |
Výpočet výživovej hodnoty v 1 porcii menu |
74,8 % |
Všeobecná biológia 1 |
68,8 % |
Vitamíny a ich význam |
75,1 % |
Verejné zdravie - ťahák |
73,3 % |
Ultrafiltrácia a hyperfiltrácia v mliekarenstve |
67,5 % |
Šľachtenie rastlín - Jačmeň siaty (Hordeum sativum, L.) |
75,6 % |
Poruchy zdravia zapríčinené nedodržiavaním dietetických zásad |
72,1 % |
Obezita |
62,6 % |
Nukleové kyseliny (DNA, RNA) |
75,6 % |
Náuka o výžive |
86,8 % |
Mikrobiológia - odpovede na 314 otázok (huby, baktérie, mikroorganizmy...) |
80,7 % |
Marketingový spotrebiteľský prieskum - záverečná správa |
87,8 % |
Hlavné zložky potravy (bielkoviny / proteíny, cukry / sacharidy, tuky / lipidy, minerálne látky, stopové prvky, voda) |
82,9 % |
Genetika - Vypracované príklady ku skúške |
86,4 % |
Fyziológia živočíchov - vypracované otázky na skúšku |
93,7 % |