Registrácia | Prihlásiť

Výsledky vyhľadávania pre: bielkoviny

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 36 | Str. 1 / 2


Uni / Názov projektu Kvalita
Zdravá výživa
75,6 %
Základy mikrobiológie - testy na skúšku
89,1 %
Základné zložky potravín
76,1 %
Význam živín, ich delenie, schém a zloženia mäsa , mlieka a produktov z nich vyrobených
89,2 %
Význam racionálnej výživy a pohybovej aktivity v zdravom spôsobe života
100,0 %
Výpočet výživovej hodnoty v 1 porcii menu
74,8 %
Všeobecná biológia 1
68,8 %
Vitamíny a ich význam
75,1 %
Verejné zdravie - ťahák
73,3 %
Ultrafiltrácia a hyperfiltrácia v mliekarenstve
67,5 %
Šľachtenie rastlín - Jačmeň siaty (Hordeum sativum, L.)
75,6 %
Poruchy zdravia zapríčinené nedodržiavaním dietetických zásad
72,1 %
Obezita
62,6 %
Nukleové kyseliny (DNA, RNA)
75,6 %
Náuka o výžive
86,8 %
Mikrobiológia - odpovede na 314 otázok (huby, baktérie, mikroorganizmy...)
80,7 %
Marketingový spotrebiteľský prieskum - záverečná správa
87,8 %
Hlavné zložky potravy (bielkoviny / proteíny, cukry / sacharidy, tuky / lipidy, minerálne látky, stopové prvky, voda)
82,9 %
Genetika - Vypracované príklady ku skúške
86,4 %
Fyziológia živočíchov - vypracované otázky na skúšku
93,7 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: