Registrácia | Prihlásiť

Výsledky vyhľadávania pre: mlieko

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 33 | Str. 1 / 2


Uni / Názov projektu Kvalita
Zloženie a vlastnosti ovčieho mlieka
97,8 %
Živočíšna výroba
87,1 %
Základy výživy (kravské mlieko a fazuľa)
72,3 %
Význam prirodzenej výživy pre dojčatá
67,0 %
Význam kozieho mlieka vo výžive ľudí
76,1 %
Výživa zvierat - kŕmna mrkva a srvátka - semestrálka
79,5 %
Výživa zvierat
60,8 %
Vypracované otázky zo Živočíšnej výroby 1
78,9 %
Vypracované otázky na výučný list Hotelovej akadémie 1 - 125
92,3 %
Ultrafiltrácia a hyperfiltrácia v mliekarenstve
67,5 %
Tradičné ľudové jedlá na Orave
60,7 %
Technológie spotrebného priemyslu (skúška zima)
68,1 %
Technológia mlieka I. - učebné texty
86,6 %
Súvislosti medzi mliekovou úžitkovosťou a vybranými reprodukčnými ukazovateľmi na poľnohospodárskom družstve Zavar
83,7 %
Štátnicové otázky Hygiena potravín (Hygiena a technológia mlieka)
77,0 %
Semestrálna práca - Výživa zvierat - Mlieko, Lucernová siláž
93,4 %
Potravinársky tovar
87,1 %
Porovnávanie cien konkurencie (mlieko, chlieb, LCD televízor, lak na vlasy, obraz)
64,9 %
Ovčie mlieko a mliekarstvo na Slovensku
86,5 %
Otázky na skúšku pre II. ročník BKaP z predmetu higiena potravin a krmiv
94,0 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: