Výsledky vyhľadávania pre: mlieko
Projektov 33 | Str. 1 / 2
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Zloženie a vlastnosti ovčieho mlieka |
97,8 % |
Živočíšna výroba |
87,1 % |
Základy výživy (kravské mlieko a fazuľa) |
72,3 % |
Význam prirodzenej výživy pre dojčatá |
67,0 % |
Význam kozieho mlieka vo výžive ľudí |
76,1 % |
Výživa zvierat - kŕmna mrkva a srvátka - semestrálka |
79,5 % |
Výživa zvierat |
60,8 % |
Vypracované otázky zo Živočíšnej výroby 1 |
78,9 % |
Vypracované otázky na výučný list Hotelovej akadémie 1 - 125 |
92,3 % |
Ultrafiltrácia a hyperfiltrácia v mliekarenstve |
67,5 % |
Tradičné ľudové jedlá na Orave |
60,7 % |
Technológie spotrebného priemyslu (skúška zima) |
68,1 % |
Technológia mlieka I. - učebné texty |
86,6 % |
Súvislosti medzi mliekovou úžitkovosťou a vybranými reprodukčnými ukazovateľmi na poľnohospodárskom družstve Zavar |
83,7 % |
Štátnicové otázky Hygiena potravín (Hygiena a technológia mlieka) |
77,0 % |
Semestrálna práca - Výživa zvierat - Mlieko, Lucernová siláž |
93,4 % |
Potravinársky tovar |
87,1 % |
Porovnávanie cien konkurencie (mlieko, chlieb, LCD televízor, lak na vlasy, obraz) |
64,9 % |
Ovčie mlieko a mliekarstvo na Slovensku |
86,5 % |
Otázky na skúšku pre II. ročník BKaP z predmetu higiena potravin a krmiv |
94,0 % |