Projektov 18 | Str. 1 / 1
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Výroba čerstvého mäsa |
78,0 % |
Vypracované otázky z predmetu Hygiena potravín (mäso) |
78,2 % |
Vírusové encefalitídy zvierat |
81,2 % |
Testy z predmetu Prehliadka jatočných zvierat |
73,2 % |
Test z predmetu Prehliadka jatočných zvierat |
65,9 % |
Správna výrobná prax a systém HACCP |
82,3 % |
Rozhodnutie o mäse |
64,5 % |
Rituálne zabíjanie |
68,2 % |
Protozoárne ochorenia hydiny |
78,5 % |
Preprava živých zvierat |
74,6 % |
Prehliadka pred zabitím |
80,5 % |
Ochrana zvierat pri zabíjaní |
81,2 % |
Ochrana zvierat počas usmrcovania |
79,7 % |
Nevypracovaný zoznam otázok z Hygieny potravín (mäso) |
69,5 % |
Monitorovanie aeromonád vo farmovom chove lososovitých rýb |
88,1 % |
Hnačkový syndróm teliat Trichofytóza HD |
83,5 % |
Enzootická pneumónia a svrab ošípaných |
83,7 % |
Audit prevádzok |
77,9 % |