Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 18 | Str. 1 / 1


Uni / Názov projektu Kvalita
Výroba čerstvého mäsa
78,0 %
Vypracované otázky z predmetu Hygiena potravín (mäso)
78,2 %
Vírusové encefalitídy zvierat
81,2 %
Testy z predmetu Prehliadka jatočných zvierat
73,2 %
Test z predmetu Prehliadka jatočných zvierat
65,9 %
Správna výrobná prax a systém HACCP
82,3 %
Rozhodnutie o mäse
64,5 %
Rituálne zabíjanie
68,2 %
Protozoárne ochorenia hydiny
78,5 %
Preprava živých zvierat
74,6 %
Prehliadka pred zabitím
80,5 %
Ochrana zvierat pri zabíjaní
81,2 %
Ochrana zvierat počas usmrcovania
79,7 %
Nevypracovaný zoznam otázok z Hygieny potravín (mäso)
69,5 %
Monitorovanie aeromonád vo farmovom chove lososovitých rýb
88,1 %
Hnačkový syndróm teliat Trichofytóza HD
83,5 %
Enzootická pneumónia a svrab ošípaných
83,7 %
Audit prevádzok
77,9 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: