Projektov 17 | Str. 1 / 1
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo |
95,0 % |
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) |
67,6 % |
Ultrafiltrácia a hyperfiltrácia v mliekarenstve |
67,5 % |
Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín |
80,5 % |
Štátnicové otázky Hygiena potravín (Hygiena a technológia mlieka) |
77,0 % |
Rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá |
78,2 % |
Protokol č.2 na predmet Hygiena potravín |
89,8 % |
Protokol č.1 na predmet Hygiena potravín |
81,6 % |
Organizácia a výkon úradnej kontroly produktov živočíšneho pôvodu podľa zákona č. 39/2007 Z. z. o veterinárnej starostlivosti |
79,3 % |
Monitorovanie aeromonád vo farmovom chove lososovitých rýb |
88,1 % |
Metabolické ochorenia a akútne schvátenie kopýt koní |
86,0 % |
Mechanizmus a praktické využitie nízkych teplôt na ochranu potravín pred mikrobiálnym znehodnotením |
68,4 % |
Hygiena potravín - vypracované |
88,7 % |
Hygiena potravín |
53,4 % |
Hygiena potravín |
87,1 % |
Chyby mlieka, príčiny organoleptických zmien mlieka |
73,1 % |
Bielkoviny mlieka |
61,4 % |