Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 108 | Str. 1 / 6


Uni / Názov projektu Kvalita
Zmeny efektívnosti využitia vody rastlinami v podmienkach klimatickej zmeny
90,5 %
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo
95,0 %
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP)
67,6 %
Základy výživy (kravské mlieko a fazuľa)
72,3 %
Základy teórie pravdepodobností
61,5 %
Základy mikrobiológie - ťahák na skúšku a čiastkový test
77,5 %
Základné zložky potravín
76,1 %
Význam živín, ich delenie, schém a zloženia mäsa , mlieka a produktov z nich vyrobených
89,2 %
Význam maku siateho vo výžive a potravinárstve
99,4 %
Výroba tokajského, ľadového a slamového vína
90,6 %
Vypracovné otázky z biochemie
70,6 %
Vypracované testy - Genetika
75,3 %
Vypracované tázky zo sanitácie potravín FBP SPU
79,1 %
Vypracované otázky z Anorganickej chémie
90,8 %
Vypracované otázky na Biochémiu
88,9 %
Voda v potravinách
59,3 %
Vnímavosť k tuberkulóze je geneticky determinovaná
46,8 %
Vitamíny a ich význam
75,1 %
Verejné zdravie a produkcia potravín
74,6 %
Určenie koncentrácie vodného roztoku sacharózy polarimetrom
80,1 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: