Projektov 108 | Str. 1 / 6
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Zmeny efektívnosti využitia vody rastlinami v podmienkach klimatickej zmeny |
90,5 % |
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo |
95,0 % |
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) |
67,6 % |
Základy výživy (kravské mlieko a fazuľa) |
72,3 % |
Základy teórie pravdepodobností |
61,5 % |
Základy mikrobiológie - ťahák na skúšku a čiastkový test |
77,5 % |
Základné zložky potravín |
76,1 % |
Význam živín, ich delenie, schém a zloženia mäsa , mlieka a produktov z nich vyrobených |
89,2 % |
Význam maku siateho vo výžive a potravinárstve |
99,4 % |
Výroba tokajského, ľadového a slamového vína |
90,6 % |
Vypracovné otázky z biochemie |
70,6 % |
Vypracované testy - Genetika |
75,3 % |
Vypracované tázky zo sanitácie potravín FBP SPU |
79,1 % |
Vypracované otázky z Anorganickej chémie |
90,8 % |
Vypracované otázky na Biochémiu |
88,9 % |
Voda v potravinách |
59,3 % |
Vnímavosť k tuberkulóze je geneticky determinovaná |
46,8 % |
Vitamíny a ich význam |
75,1 % |
Verejné zdravie a produkcia potravín |
74,6 % |
Určenie koncentrácie vodného roztoku sacharózy polarimetrom |
80,1 % |