Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 13 | Str. 1 / 1


Uni / Názov projektu Kvalita
Vypracované tázky zo sanitácie potravín FBP SPU
79,1 %
Špecifikácia výrobkov
73,6 %
Resveratrol a jeho analýza v potravinách
87,5 %
Prírodné antioxidanty
76,6 %
Prednášky z biochémie (Cyklická fotofosforylácia, Calvinov cyklus, Biosyntéza)
73,5 %
Postup k laboratórnym cvičeniam z predmetu Metódy mikrobiologického skúšania potravín
81,2 %
Hodnotenie mäsa sladkovodných rýb
92,4 %
Hodnotenie kvality vajec
86,6 %
GMO - Genetocky modifikované potraviny
90,7 %
Elektródy - Seminárna práca z Analytickej Chémie
89,2 %
Biofyzikálna chémia
77,7 %
Biochémia - testy
65,1 %
Anorganická chémia - vypracovaný test - A skupina
86,6 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: