Projektov 13 | Str. 1 / 1
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Vypracované tázky zo sanitácie potravín FBP SPU |
79,1 % |
Špecifikácia výrobkov |
73,6 % |
Resveratrol a jeho analýza v potravinách |
87,5 % |
Prírodné antioxidanty |
76,6 % |
Prednášky z biochémie (Cyklická fotofosforylácia, Calvinov cyklus, Biosyntéza) |
73,5 % |
Postup k laboratórnym cvičeniam z predmetu Metódy mikrobiologického skúšania potravín |
81,2 % |
Hodnotenie mäsa sladkovodných rýb |
92,4 % |
Hodnotenie kvality vajec |
86,6 % |
GMO - Genetocky modifikované potraviny |
90,7 % |
Elektródy - Seminárna práca z Analytickej Chémie |
89,2 % |
Biofyzikálna chémia |
77,7 % |
Biochémia - testy |
65,1 % |
Anorganická chémia - vypracovaný test - A skupina |
86,6 % |