Projektov 40 | Str. 1 / 2
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Základy výživy (kravské mlieko a fazuľa) |
72,3 % |
Základy metabolizmu - vypracované otázky |
80,1 % |
Základy ekológie - biofyzika |
69,2 % |
Základy biologickej bezpečnosti |
83,7 % |
Základy biologickej bezpečnosti |
84,3 % |
Výživa ľudí - vypracované otázky |
84,9 % |
Vypracované testy z Manažmentu živín v agroekosystéme |
77,3 % |
Vypracované otázky na skúšku - Základy výživy |
91,5 % |
Vypracované otázky na Ekológiu rastlín a živočíchov |
80,0 % |
Vypracované otázky - Integrovaná živočíšna výroba |
92,2 % |
Vypracované okruhy zo Základov výživy |
84,7 % |
Všeobecná pedagogika SPU |
85,4 % |
Vláknina vo výžive detí |
71,8 % |
Úprava potravín a stravovania - vypracované otázky na písomku |
87,2 % |
Udržateľné poľnohospodárstvo - vypracované |
85,3 % |
Tráviaca sústava |
83,1 % |
Svalová sústava - zoznam svalov |
76,7 % |
Štátnice - základy udržateľného poľnohospodárstva |
88,6 % |
Školský systém vo Veľkej Británii |
77,9 % |
Protokol č.2 na predmet Hygiena potravín |
89,8 % |