Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Predmet: Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu
«
Prvá
| ‹
Predošlá
|
Ďalšia
› |
Posledná
»
Projektov
6
| Str.
1 / 1
Uni / Názov projektu
Kvalita
Hodnotenie vajec v SR a v EU
62,1 %
Hodnotenie kvality sladkovodných rýb
76,5 %
Hodnotenie kvality vajec
86,6 %
Význam rýb vo výžive ľudí
87,0 %
Hodnotenie a spracovanie poľnohospodárskych produktov - živočíšna časť
92,3 %
Hodnotenie mäsa sladkovodných rýb
92,4 %
«
Prvá
| ‹
Predošlá
|
Ďalšia
› |
Posledná
»
Na stranu:
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
Str.: