Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 17 | Str. 1 / 1


Uni / Názov projektu Kvalita
Hygiena potravín
53,4 %
Bielkoviny mlieka
61,4 %
Ultrafiltrácia a hyperfiltrácia v mliekarenstve
67,5 %
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP)
67,6 %
Mechanizmus a praktické využitie nízkych teplôt na ochranu potravín pred mikrobiálnym znehodnotením
68,4 %
Chyby mlieka, príčiny organoleptických zmien mlieka
73,1 %
Štátnicové otázky Hygiena potravín (Hygiena a technológia mlieka)
77,0 %
Rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá
78,2 %
Organizácia a výkon úradnej kontroly produktov živočíšneho pôvodu podľa zákona č. 39/2007 Z. z. o veterinárnej starostlivosti
79,3 %
Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín
80,5 %
Protokol č.1 na predmet Hygiena potravín
81,6 %
Metabolické ochorenia a akútne schvátenie kopýt koní
86,0 %
Hygiena potravín
87,1 %
Monitorovanie aeromonád vo farmovom chove lososovitých rýb
88,1 %
Hygiena potravín - vypracované
88,7 %
Protokol č.2 na predmet Hygiena potravín
89,8 %
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo
95,0 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: