Projektov 108 | Str. 1 / 6
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Genetika |
37,3 % |
Prediktívna mikrobiológia |
46,1 % |
Vnímavosť k tuberkulóze je geneticky determinovaná |
46,8 % |
Sanitácia v potravinárstve |
54,2 % |
Mikroorganizmy, patogén a hostiteľ |
56,2 % |
Čo má obsahovať seminárna práca? |
58,2 % |
Bioštatistika |
58,4 % |
Mechanické vlastnosti potravín |
58,5 % |
Voda v potravinách |
59,3 % |
Taxonómia húb |
59,7 % |
Geometrické vlastnosti potravín |
60,7 % |
Základy teórie pravdepodobností |
61,5 % |
Tepelné vlastnosti potravín |
62,9 % |
Hmotnostné vlastnosti potravín |
63,4 % |
Biofyzikálna chémia |
64,5 % |
Atmosféra |
64,7 % |
Biochémia - testy |
65,1 % |
Biológia živočíšnej produkcie - otázky na skúšku |
65,7 % |
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) |
67,6 % |
Biológia - vypracované otázky |
68,1 % |