Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 108 | Str. 1 / 6


Uni / Názov projektu Kvalita
Genetika
37,3 %
Prediktívna mikrobiológia
46,1 %
Vnímavosť k tuberkulóze je geneticky determinovaná
46,8 %
Sanitácia v potravinárstve
54,2 %
Mikroorganizmy, patogén a hostiteľ
56,2 %
Čo má obsahovať seminárna práca?
58,2 %
Bioštatistika
58,4 %
Mechanické vlastnosti potravín
58,5 %
Voda v potravinách
59,3 %
Taxonómia húb
59,7 %
Geometrické vlastnosti potravín
60,7 %
Základy teórie pravdepodobností
61,5 %
Tepelné vlastnosti potravín
62,9 %
Hmotnostné vlastnosti potravín
63,4 %
Biofyzikálna chémia
64,5 %
Atmosféra
64,7 %
Biochémia - testy
65,1 %
Biológia živočíšnej produkcie - otázky na skúšku
65,7 %
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP)
67,6 %
Biológia - vypracované otázky
68,1 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: