Registrácia | Prihlásiť
« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Projektov 28 | Str. 1 / 2


Uni / Názov projektu Kvalita
Zloženie a vlastnosti ovčieho mlieka
97,8 %
Welfare podmienky v ustajnení ošípaných
94,4 %
Ľanové semeno a mledzivo
93,3 %
Vypracované otázky na skúšku z predmetu Základy udržateľného poľnohospodárstva
91,8 %
Zoonózy- infekčné choroby zvierat prenosné na človeka
91,3 %
Anatómia HZ - otázky ku skúške
89,6 %
Organizácia chovu mliekového hovädzieho dobytka
89,5 %
Mechanizácia živočíšnej výroby
89,2 %
Všeobecná reprodukcia zvierat
89,1 %
Jačmeň a siláž trávna
87,1 %
Význam rýb vo výžive ľudí
87,0 %
Vzorkovnica poľnohospodárskych plodín (IRV)
87,0 %
Vypracované otázky na skúšku - Anatómia hospodárskych zvierat
86,5 %
Manažment chovu hydiny a malých hospodárskych zvierat
85,7 %
Otázky na Integrovanú rastlinnú výrobu (ťahák)
84,9 %
Tetrovité ryby
83,3 %
Svaly - anatómia hospodárskych zvierat
83,1 %
Ekonomika výroby hovädzieho mäsa
81,7 %
Hodnotenie kvality sladkovodných rýb
76,5 %
Hodnotenie rastu a vývoja zvierat
75,9 %

« Prvá | ‹ Predošlá | Ďalšia › | Posledná »
Na stranu: Str.: