Výsledky vyhľadávania pre: kvas
Projektov 11 | Str. 1 / 1
Uni / Názov projektu |
Kvalita |
Zásady správnej výrobnej praxe (HACCP) - Pivo |
95,0 % |
Destiláty - seminárna práca zahŕňajúca históriu a technológiu výroby destilátov |
89,9 % |
Základy mikrobiológie - testy na skúšku |
89,1 % |
Huby (Mycota, Mycetes, Fungi) |
89,1 % |
Mikrobiológia - odpovede na 314 otázok (huby, baktérie, mikroorganizmy...) |
80,7 % |
Mikrobiológia - skriptá |
80,5 % |
Testy z predmetu Mikrobiológia |
77,2 % |
Tímová práca |
76,2 % |
Technológie spotrebného priemyslu (skúška zima) |
68,1 % |
Biochémia - ťahák - skúška |
66,1 % |
Výroba piva |
63,9 % |