Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Testy: Mikrobiológia potravín (okruhy otázok)
Skryť detaily
|
Obľúbený
Kvalita:
70,7 %
Typ:
Testy
Univerzita:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta:
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Kategória:
Prírodné vedy
Podkategória:
Poľnohospodárstvo
Predmet:
Mikrobiológia
Ročník:
5. ročník
Rozsah A4:
1 strán
Zobrazené:
2 750 x
Stiahnuté:
13 x
Veľkosť:
0,1 MB
Formát a prípona:
MS Office Word (.doc)
Jazyk:
slovenský
ID projektu:
12541
Posledna úprava:
24.07.2020
Mikrobiológia potravín - okruhy otázok na štátne záverečné skúšky.
Kľúčové slová:
mikroorganizmus
potavina
trvanlivosť
obilie
zelenina
ovocie
pivo
víno
mäso
vajce
med
mlieko
korenie
voda
vzduch
ochorenie
Hodnotenie (0x):