Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Prešovská univerzita v Prešove
Fakulta manažmentu
Prednášky: Technológia prípravy pokrmov
Skryť detaily
|
Obľúbený
Kvalita:
65,1 %
Typ:
Prednášky
Univerzita:
Prešovská univerzita v Prešove
Fakulta:
Fakulta manažmentu
Kategória:
Nezaradené
Podkategória:
Gastronómia
Predmet:
Všeobecná gastronómia
Autor:
maja2
Ročník:
1. ročník
Rozsah A4:
12 strán
Zobrazené:
3 105 x
Stiahnuté:
10 x
Veľkosť:
0,1 MB
Formát a prípona:
MS Office Word (.doc)
Jazyk:
slovenský
ID projektu:
14894
Posledna úprava:
20.12.2008
5.1 Základné tepelné úpravy pokrmov
5.2 Studená kuchyňa
5.3 Múčniky
Kľúčové slová:
základné tepelné úpravy pokrmov
studená kuchyňa
múčniky
Hodnotenie (0x):