Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Prešovská univerzita v Prešove
Fakulta manažmentu
Seminárna práca: Talianska kuchyňa
Skryť detaily
|
Obľúbený
Kvalita:
66,2 %
Typ:
Seminárna práca
Univerzita:
Prešovská univerzita v Prešove
Fakulta:
Fakulta manažmentu
Kategória:
Nezaradené
Podkategória:
Cestovný ruch
Predmet:
Gastronómia
Autor:
zzuuzz
Ročník:
1. ročník
Rozsah A4:
16 strán
Zobrazené:
2 648 x
Stiahnuté:
9 x
Veľkosť:
1,1 MB
Formát a prípona:
MS Office Word (.doc)
Jazyk:
slovenský
ID projektu:
15190
Posledna úprava:
29.11.2008
V talianskej kuchyni prevládajú pôvodné, jednoduché vidiecke jedlá. Aj keď sú tu veľké krajové rozdiely, predsa len bežné využitie morských rýb a rakov, množstva cestovín a rôznych antipást sú jej spoločným znakom.
Kľúčové slová:
historia
talianska gastronomia
jednotlive oblasti talianska
Hodnotenie (0x):