Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Prednášky: Mechanické vlastnosti potravín
Skryť detaily
|
Obľúbený
Kvalita:
58,5 %
Typ:
Prednášky
Univerzita:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta:
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Kategória:
Nezaradené
Podkategória:
Gastronómia
Predmet:
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín
Ročník:
1. ročník
Rozsah A4:
3 strán
Zobrazené:
1 989 x
Stiahnuté:
10 x
Veľkosť:
0,1 MB
Formát a prípona:
PDF dokument (.pdf)
Jazyk:
slovenský
ID projektu:
17726
Posledna úprava:
06.01.2009
5. MECHANICKÉ VLASTNOSTI POTRAVÍN
Sú to vlastnosti dotýkajúce sa pôsobenia vonkajších síl na materiál. Základné
mechanické vlastnosti sú napr.:
Kľúčové slová:
vlastnosti potravín
potraviny
Hodnotenie (0x):