Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Prednášky: Voda v potravinách
Skryť detaily
|
Obľúbený
Kvalita:
59,3 %
Typ:
Prednášky
Univerzita:
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Fakulta:
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Kategória:
Nezaradené
Podkategória:
Gastronómia
Predmet:
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín
Ročník:
1. ročník
Rozsah A4:
7 strán
Zobrazené:
2 065 x
Stiahnuté:
6 x
Veľkosť:
0,2 MB
Formát a prípona:
PDF dokument (.pdf)
Jazyk:
slovenský
ID projektu:
17730
Posledna úprava:
06.01.2009
3. VODA V POTRAVINÁCH (ALEBO VLHKOSŤ V POTRAVINÁCH)
Voda ovplyvňuje vlastnosti potravín. Podiel vlhkosti označujeme
gréckym písmenom ω (omega) a udávame v %.
Obsah vlhkosti v niektorých potravinách:...
Kľúčové slová:
vlastnosti potravín
potraviny
Hodnotenie (0x):