Registrácia | Prihlásiť

Poznámky: Prevádzkový poriadok

Skryť detaily | Obľúbený
  • Kvalita:57,3 %
  • Typ:Poznámky
  • Kategória:Humanitné vedy
  • Podkategória:Sociálne vedy
  • Autor:cmiillo
  • Ročník:1. ročník
  • Rozsah A4:7 strán
  • Zobrazené:1 048 x
  • Stiahnuté:7 x
  • Veľkosť:0,1 MB
  • Formát a prípona:MS Office Word (.doc)
  • Jazyk:slovenský
  • ID projektu:23539
  • Posledna úprava:19.05.2009
Charakteristika prevádzkovej jednotky :

Jedná sa o prevádzku umiestnenú v samostatne stojacom objekte /Jednota spotrebné družstvo Jacovce/. V tejto prevádzke bude realizovaný predaj alkoholických a nealkoholických nápojov na priami konzum pre širokú verejnosť. Prevádzka je rozčlenená na odbytovú časť a výčapné zariadenie /barový pult, samostatný bar a výčap/. Prevádzka sa ďalej rozdeľuje na príručný sklad, v ktorej sa nachádza chladiarenské zariadenie a miesto na tovar. Ďalšie miestnosti sú verejnosti neprístupné, jedná sa o sklady, šatňu a WC slúžiace len pre personál.
Všetky prevádzkové priestory sú zrekonštruované. Steny na chodbách /vchod do samotného zariadenia/ sú natreté dvojitou špeciálnou vrstvou syntetickej farby až do výšky cca 150 cm. Táto vrstva je ľahko umývateľná /handry, kefy/.
Kľúčové slová:

prevádzkový poriadok

hygiena

Hodnotenie (0x):