Registrácia
|
Prihlásiť
Univerzity
Kategórie
Rozšírené vyhľadávanie
Predmet: Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín
«
Prvá
| ‹
Predošlá
|
Ďalšia
› |
Posledná
»
Projektov
8
| Str.
1 / 1
Uni / Názov projektu
Kvalita
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín - otázky aj vypracované
83,5 %
Určenie koncentrácie vodného roztoku sacharózy polarimetrom
80,1 %
Biofyzika a fyzikálne vlastnosti potravín
68,4 %
Hmotnostné vlastnosti potravín
63,4 %
Tepelné vlastnosti potravín
62,9 %
Geometrické vlastnosti potravín
60,7 %
Voda v potravinách
59,3 %
Mechanické vlastnosti potravín
58,5 %
«
Prvá
| ‹
Predošlá
|
Ďalšia
› |
Posledná
»
Na stranu:
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
Str.: